Mondkapjes groothandel in den bosch

Bent u op zoek naar een mondkapjes groothandel en wilt u in grotere hoeveelheden bestellen?
Masker Specialist heeft scherpe groothandel prijzen voor mondkapjes 1000 stuks, 2000 6000 stuks.

Mondkapjes groothandel vanaf 1000 stuks voor scherpe prijzen!

Onze mondkapjes kunnen worden onderverdeeld , per beschermingsniveau in twee categorieën: De mondkapjes FFP1 (3 laags) beschermt anderen en de mondkapjes KN95 (5 laags) beschermt anderen en jezelf. Onze mondkapjes voldoen aan allen richtlijnen en zijn in grote aantallen  uit voorraad leverbaar die de zelfde dag nog verstuurd worden per koerier.

Kies voor geteste en medische mondkapjes!

Dé groothandel in Mondkapjes met de laagste prijs garantie!

Er is momenteel een grote behoefte aan mondkapjes en hierdoor is er schaarste in het aanbod van mondkapjes. De masker specialist is de mondkapjes groothandel  en biedt mondkapjes met de certificering FFP1 en KN95 mondkapjes aan. De FFP1 Mondkapjes worden hoofdzakelijk gebruikt om de verspreiding van vochtdeeltjes te verminderen. In de zorg is er vooral behoefte aan hoger gecertificeerde mondkapjes zoals KN95 Mondkapjes en hoger.

Wij zien ook dat er grote verschillen zijn in prijs en de transparantie hierover. Wij proberen de beschikbare mondkapjes  tegen een zo scherp mogelijk prijs aan te bieden. Door de wereldwijde vraag en beschikbare productiecapaciteit zijn de productiekosten van mondkapjes enorm gestegen. Ook zijn de vrachtkosten gemiddeld maar liefst 5 keer duurder dan voor de corona crisis.

Dit heeft uiteraard helaas een negatieve uitwerking op de kostprijs. Last but not least proberen we de verkoopmarge zo laag mogelijk te houden om de verkoop prijs niet verder op te drijven.

We bieden de mondkapjes aan om te kunnen voldoen aan de vraag vanuit de markt. We merken dat consumenten en bedrijven de behoefte hebben om voorzorgsmaatregelen te nemen en daar willen we op een zo goed en eerlijk mogelijke manier aan voldoen. Want we zijn er allemaal bij gebaat dat we dit virus zo snel mogelijk achter ons kunnen laten!

Als je grotere aantal wilt bestellen dan kan uiteraard ook alleen neem dan even contact met ons op.

Als je de mondkapjes voor 3 uur besteld, dan heeft u ze de volgende werkdag in huis. Op zaterdag en Zondag zijn wij vrij.

Het is niet moeilijk om zelf  mondkapjes te maken. Wij leggen je graag uit hoe je dit zelf kunt doen en helpen je aan de juiste materialen.

Medische mondkapjes kan iedereen gebruiken, alleen is hoofdzakelijk bedoeld voor de medische sector.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat zijn de beste mondkapjes? Het KN95 mondkapje komt als beste uit de test.

mondkapjes groothandel

De Masker Specialist

Maskerspecialist is ontstaan naar aanleiding van de toenemende vraag naar beschermende producten. Aangezien we veel ervaring en contacten hebben met producenten in China hebben we de mogelijkheid om mondkapjes groot en voordelig in te kopen.
We maken hiervoor uitsluitend gebruik van leveranciers waar we al een
lange vertrouwensband en relatie mee hebben.

Op de pagina met veel gestelde vragen hebben we veel voorkomende vragen alvast voor je beantwoord. Aangezien we begrijpen dat er in Nederland veel vragen en onduidelijkheden zijn
rondom mondkapjes kopen.

Door onze goede contacten met Chinese fabrieken kunnen wij maskers leveren met certificeringen volgens de CE- norm. Ook worden de mondkapjes uitvoerig door Tüv inspecteurs getest.